Over mij

Hoi, ik ben René

Je kent mij misschien al van vrienden, kennissen, familie, broers of zusters of bijvoorbeeld een rijopleiding die je al bij mij gevolgd hebt, maar voor wie mij niet kent hieronder een korte introductie:

Ik ben in 1964 geboren in Hardinxveld en ook nu woon ik nog steeds in Boven-Hardinxveld. Na een carrière in de internationale handel ben ik in 2008, min of meer bij toeval, in de rijinstructie terecht gekomen. Het was overigens geen kwestie van moeten, maar een bewuste keuze! Ik kwam erachter dat ik het erg leuk vind om anderen wat te leren en wat is er leuker dan élke dag doen wat je graag doet.

 
Mijn werkwijze:

De R in mijn naam staat voor Rust en is bewust met een hoofdletter geschreven!
Ik ben niet belerend, boos worden is er niet bij en ik ben wars van autoriteit en hiërarchie, maar hou juist van een ongedwongen sfeer tijdens de lessen.
Je krijgt op een prettige en rustige, maar wél gestructureerde manier les.

Er moet een klik zijn tussen jou en je instructeur. Het belangrijkste doel van een rijopleiding is natuurlijk een rijbewijs halen, maar de weg daarnaartoe, de rijlessen dus, moeten ook op een fijne manier verlopen. Ik ben pas tevreden als jij het naar je zin hebt en ná je rijles al weer uitkijkt naar de volgende keer. Daar ga ik mijn best voor doen!

Behalve 'gewoon' rijinstructeur volgens de wettelijke regels ben ik ook gecertificeerd faalangst instructeur. Met name mijn rustige en relaxte manier van werken wordt door velen als erg fijn ervaren.
Daarnaast ben ik ook gecertificeerd RIS-instructeur. De RIS-methode is een gestructureerde manier van les geven, waarbij het uitgangspunt is dat je het samen doet zodat jij ook goed weet wat je vorderingen zijn en wat je niveau op een bepaald punt in de opleiding is. Dat is eventueel ook fijn voor je ouders/verzorgers/partner, zodat ook zij een beter beeld hebben van hoe je er voor staat. Lees meer over de RIS-methode.

Geïnteresseerd of enthousiast geworden? Of heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op via de e-mail, app of laat een bericht achter via de site en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Graag tot ziens in de lesauto!